45 MINUTA: Izašao novi broj časopisa srednje škole u Rekovcu

Poljoprivredno-veterinarska škola iz Rekovca nastavlja dobru tradiciju izdavaštva, pa je pred početak nove školske godine izdala novi broj školskog lista pod nazivom „45 minuta“.

Na naslovnoj strani časopisa koji je zaveden pod septembar 2021. i broj 7, glavne teme su, Dan škole, školska slava i poseta ministra prosvete školi, Proslava mature, Kros RTS-a, kao i Sabor vinara i vinogradara.

Na trećoj strani je uvodna reč direktora škole, profesora Ljubiše Stevanovića, koji izdvaja da je škola od početka godine dobila velika investiciona sredstva i to pre svega u sredstvima za rad. Piše i o novom smeru ,,kuvar“ koji je veoma perspektivan, jer nudi posla u zemlji i inostranstvu. Stevanović je izrazio i veliko zadovoljstvo posetom prvog potpredsednika Vlade i ministra prosvete, Branka Ružića, koji je tom prilikom rekao da škola ima ogroman kadrovski potencijal koji može da odgovori potrebama tržišta.

U školskom listu možete pročitati i dosta servisnih informacija, vesti i događaja koji su obeležili ovu godinu, kako u samoj školi, tako i na školskoj ekonomiji i domu učenika. List beleži i aktivnosti učenika, njihove upsehe, ali i rezultate nastavnika kroz različite vidove nastavnih i vannastavnih aktivnosti.

Direktor je svim učenicima i zaposlenima škole poželeo srećan početak nove školske godine i da svi budu zdravi i uspešni u radu.

 Školski list je jedan od retkih učeničkih listova ovakve prirored u Srbiji, a redakciju čine učenici i nastavni kadar.

 Časopis izlazi periodično i to na 24 strane i besplatan je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *