U Rekovcu vakcinisano više od 600 ljudi

Vanredna situacija u opštini Rekovac još uvek je na snazi. Poštuju se sve mere koje je propisao Krizni štab Republike Srbije, a kako je rekao predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević tako će biti sve dok se situacija u potpunosti ne stabilizuje.

Krajem prošle godine, situacija sa korona virusom u opštini Rekovac bila je zabrinjavajuća. U međuvremenu, stanje se stabilizovalo i već više od dve nedelje nema razloga za brigu. Prema rečima predsednika opštine Rekovac Aleksandra Đorđevića, prođe i po nekoliko dana da nema novozaraženih. On je dodao i da su vakcinacija i revakcinacija uveliko u ovom kraju Srbije uveliko u toku, a da je prvu dozu primilo više od 600 ljudi:

Situacija se stabilizovala, ali vanredna situacija je i dalje na snazi i poštujemo sve propisane mere rekao je Aleksandar Đorđević, predsednik opštine Rekovac

-Postoji interesovanje za sve tri vakcine. Odlična je saradnja lokalne samouprave sa Ministarstvom zdravlja i Domom zdravlja. Mi smo ovde dali i broj telefona. Naše službe su na raspolaganju ljudima koji nisu u mogućnosti da se prijave putem elektronske uprave. Oni pozovu taj broj telefona, neko iz službe im se javi i mi ih u njihovo ime prijavimo preko elektronske uprave -rekao je Đorđević.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *