NURDOR U REKOVCU: Sreda, 15. februar – dan dece obolele od raka

Dan dece obolele od raka obeležava se 15. februara širom sveta, a tome će se i ove godine pridružiti Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR. Događaje će se u Rekovcu održati u periodu od 12 do 14 časova na platou ispred nekadašnje Komercijalne banke.

Centralna manifestacija sa muzičkim programom biće održana u sredu na Trgu republike u Beogradu, od 12 do 14 časova. Tačno u 13 sati, pod sloganom „Biti heroj”, mladi koji su izlečeni od raka poslaće simbolično srce podrške za sve mališane koji se leče od ove opake bolesti.

Osim u Beogradu, NURDOR će povodom Dana dece obolele od raka organizovati skupove na trgovima, glavnim ulicama i šetalištima u Kragujevcu, Čačku, Smederevu, Prijepolju, Rekovcu, Kraljevu, Lebanu, Ubu, Boru, Lazarevcu, Priboju, Vršcu, Užicu, Valjevu, Zrenjaninu, Somboru, Šapcu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Vranju, Pirotu, Sokobanji i Vladičinom Hanu. Građanima će biti upućen apel da dobrovoljno daju krv i tako pomognu onima kojima je život ugrožen.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *