PODRŠKA UČENIČKIM ZADRUGAMA: Za projekat MINI ŠTAMPARIJA 500.000 DINARA srednjoj školi

Danas je u Ministarstvu prosvete potpisan ugovor o dodeli finansijskih sredstava ustanovama koje ostvaruju srednje obrazovanje i vaspitanje radi unapređivanja uslova rada učeničkih zadruga u školskoj 2023/2024. godini.

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović dodelila je danas ugovore direktorima srednjih škola, koje su na javnom pozivu dobile sredstva za podršku učeničkim zadrugama.

Za ovu školsku godinu doneta je odluka da 17 srednjih škola, odnosno učeničkih zadruga, dobije finansijska sredstva u ukupnom iznosu od osam miliona dinara“, rekla je Đukić Dejanović.

Poljoprivredno-veterinarska škola sa domom učenika iz Rekovca prijavila se na raspisani Javni poziv Projektom pod nazivom „Nabavka opreme za knjigovezačku radionicu – mini štampariju“.

Odlukom ministra prosvete naša škola je izabrana za dodelu finansijskih sredstava za nabavku mašina, opreme, sredstava i materijala za rad učeničke zadruge u skladu sa Projektom.

Ministarstvo se obavezalo da školi isplati sredstva u iznosu od 500.000 dinara za realizaciju projekta.

Ugovore su potpisali, ispred ministarstva prosvete, prof. dr Slavica Đukić Dejanović i ispred Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika Rekovac, direktor Ljubiša Stevanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *