BRAVO: Levčani sakupili 103.246 dinara za Teodoru!

U humanitarnoj akciji, za samo nedelju dana, žitelji Levča su sakupili 103.246 dinara i time pomogli lečenje male Teodore Vranješević iz Kragujevca. Novac je danas uplaćen, a Teodori želimo brz i uspešan oporavak na lečenju u Frankfurtu.

18403050_664597070379064_8678383772844160707_n

Zahvaljujući humanim ljudima iz Srbije i celog sveta Teodora Vranješević je danas sa roditeljima krenula iz Kragujevca, preko Beograda i poslednjih analiza na Institutu za majku i dete, ka Frankfurtu, gde će joj na Univerzitetskoj dečjoj klinici biti transplantirana koštana srž.

Teodora bi trebalo da bude primljena na lečenje kod dr Badera, eminentnog stručnjaka za akutnu mijeloidnu leukemiju u ponedeljak, 15. maja.

Na Institutu za majku i dete u Beogradu danas se Teodori rade analize krvi, a nakon toga, ona sa roditeljima automobilom kreće na put, u Nemačku.

Nadamo se da će Teodora biti u stabilnom stanju dok ne stignemo do Nemačke, i do dana transplantacije koja je predviđena za kraj maja. Avionom nismo išli zbog preporuke lekara, jer je rizik, zbog leukemije, najveći zbog mogućih virusa koji mogu da je napadnu na mestima gde ima mnogo ljudi. Zato je sigurnije da je vozimo i da u ponedeljak, na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Frankfurtu, već bude primljena”, izjavio je za Telegraf Bogdan Vranješević.

E.L.N./ infokg.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *