Centralna Srbija zajedno na Sajmu turizma

Turističke organizacije iz Šumadije i Pomoravlja, odnosno Aranđelovca, Batočine, Despotovca, Knića, Lapova, Rače, Rekovca, Topole i Kragujevca, predstaviće objedinjenu turističku ponudu na Međunarodnom Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, od 24. do 26. novembra, odlučeno je na sastanku u Šumadijskom upravnom okrugu.

gto-sastanak
Sastanak turističkih organizacija u Kragujevcu

Prisutne direktore pozdravila je Biljana Ilić Stošić, načelnica okruga, koja je istakla značaj regionalnog povezivanja posebno imajući u vidu očekivane zakonske izmene tokom sledeće godine kao i mogućnost apliciranja za projekte koji će biti dostupni regijama.

Ilić Stošić je naglasila da će lokalne turističke organizacije u narednom periodu imati veliku podršku okruga, ali i da se kroz realizaciju brojnih aktivnosti očekuju dobri rezultati.

Na sastanku je dogovoren zajednički nastup na Sajmu turizma u Kragujevcu.

Ovog puta na štandu će biti i Turistička organizacija Aranđelovca što će u velikoj meri obogatiti ponudu Centralne Srbije.

Istovremeno, predstavnici svih turističkih organizacija definisali su predstojeće aktivnosti kako bi što pre osnovali regionalnu turističku organizaciju, zatim plan promocije u okviru zajedničkih publikacija tokom predstojeće 2017. godine kao i zajedničko učešće na sajmovima i manifestacijama.

Posle Sajma turizma u Kragujevcu, u prvoj polovini decembra javnosti će biti predstavljena zajednička ponuda u Lapovu na manifestaciji „Zlatne ruke Šumadije“.

ritamgrada.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *