Četvrta prodaja nepokretnosti fabrike Blagotin iz Belušića

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju Fabrika „Blagotin“ iz Belušića kod Rekovca u stečaju, a predmet prodaje su poslovni prostori hemijske i drvne industrije i tri stana u društvenom vlasništvu, sve za 140.000 dinara.

Predmet prodaje su poslovni prostori hemijske i drvne industrije i tri stana u društvenom vlasništvu, sve za 140.000 dinara.

Reč je o nepokretnoj imovini, grupisanoj u pet imovinskih celina a prodaje se metodom neposredne pogodbe. Ovo je četvrta prodaja „Blagotina“. Oglas je otvoren do 8. aprila.

Na prodaju je poslovni prostor, dve prostorije hemijske industrije površine 89 kvadratnih metara, i poslovni prostor, četiri prostorije drvne industrije za proizvodnju nameštaja i papira površine 55 kvadratnih metara. Prostori su u društvenoj svojini, stoji u konkursu.

Cena poslovnog prostora hemijske industrije je 40.000 dinara, a drvne, takođe 40.000 dinara.

Uz poslovni prostor prodaju se i tri stana u stambeno poslovnoj zgradi u Belušiću, površine 60 kvadranih metara, 46 kvadratnih metara i 23 kvadratna metra, a cene su po 20.000 dinara. Svi stanovi su u društvenoj svojini, a dva su u prizemlju a jedan na prvom spratu poslovno stambene zgrade.

Procenjena vrednost, poslovnih prostorija i stanova, stoji u oglasu, iznosi 6.680.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *