Dečija igraonica na otvorenom u Rekovcu

Ni građevinski radovi ne zaostaju u Rekovcu ovog leta. Zahvaljujući finansijskim sredstvima Ministarstva za populacionu politiku, opština je dobila dečiju igraonicu na otvorenom, koja se nalazi u blizini osnovne škole.

Igraonica je oplemenjena po najsavremenijim standardima kako je predviđeno u Pravilniku o bezbednosti dečijih igrališta.

-Igraonica je popodne prepuna, čuje se žagor dece i njihova radost. To je jedna prelepa stvar za našu opštinu. Postavićemo i uličnu rasvetu u toku sledeće nedelje u tom delu tako da će deca biti sigurna, što je najbitnije. To je najlepši deo Rekovca. Završetkom druge faze rekonstrukcije Doma kulture, do kraja godine dobićemo celinu sa ventilacijom, grejanjem, bioskopskom salom i svim onim što smo zamislili – izjavio je predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević i dodao.

U okviru projekta „Gradovi u fokusu“ dobili smo sredstva od Ministarstva kulture Republike Srbije za drugu fazu radova. Kada budemo raspisali javnu nabavku, sredstva će nam biti prebačena i imaćemo uslova da krenemo u realizaciju tog projekta –rekao je Đorđević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *