Dodeljene nagrade najuspešnijim i najboljim učenicima za školsku 2021/2022. godinu

U domu kulture u Rekovcu dodeljene su nagrade najuspešnijim i najboljim učenicima Osnovnih i srednje škole za školsku 2021/2022. godinu.

Dodeli nagrada su prisustvovali učenici, roditelji, nastavnici, direktori škola i predstavnici opštine Rekovac.

Za ovu školsku godinu, Osnovna škola ,,Svetozar Marković” je izabrala za đaka generacije Krunu Anđelić a Osnovna škola ,,Dušan Popović” odlučila je da postoje dva đaka generacije, Mariju Milunović i Sanelu Nikolić.

Osnovna škola ,,Dušan Popović” ima 5 učenika koji su nosioci ,,Vukove diplome”, Sanela Nikolić, Marija Milunović, Valentina Tasković, Đorđe Zarić i Irena Radisavljević, a Osnovna škola ,,Svetozar Marković” 2 učenika, Vuk Popović i Kruna Anđelić. Ove godine Osnovna škola ,,Svetozar Marković” se izuzetno ponosi učenikom Vladanom Tomićem koji je osvojio prvo mesto na Republičkom takmičenju iz Srpskog jezika i jezičke kulture kao i predmetnom nastavnicom Mirjanom Fićović.

Vladan je predstavio sebe, svoju porodicu ali i našu opštinu Rekovac na pravi način jer je ove godine najbolji u celoj Srbiji. Svi nosioci Vukove diplome su nagrađeni zlatnikom, đaci generacije laptop računarom, Vladan Tomić novčanom nagradom od 50.000 dinara, predmetni nastavnik, Mirjana Fićović, novčanom nagradom od 30.000 dinara a svi učenici koji su učestvovali na Republičkim takmičenjima diplomom.

-Čestitamo najuspešnijim učenicima, njihovim roditeljima i predmetnim nastavnicima. Opština Rekovac se ponosi najuspešnijim učenicima i računa na sve ove mlade i uspešne ljude i verujemo da će biti nosioci našeg razvoja u budućnosti – napisao je na svom oficijalnom fejsbuk profilu predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *