Dr Aleksandar Đorđević: „Protiv opštine Rekovac se vodi negativna kampanja“

Negativna kampanja protiv naše opštine Rekovac se nastavlja kroz portale sa lažnim vestima koji objavljuju vesti o nama a da su te vesti apsolutno neproverene i netačne, piše na svom zvaničnom fejsbuk profilu dr Aleksandar Đorđević, predsednik rekovačke opštine.

-Nakon netačnih informacija oko isticanja taksi na firme u opštini Rekovac, pa potom i o notornim ne istinama o prodaji imovine u stečaju, gde su takođe pokušali opštinu da predstave na negativan način, dali su se u novi projekat, gde predsednika opštine Rekovac napadaju za raspisivanje izbora za savet mesnih zajednica za šta on uopšte nije nadležan, piše na njegovoj fejsbuk objavi.

Naime, izbore je raspisala Skupština opštine Rekovac na zakonski način, ista Skupština će i odložiti izbore ako epidemiološka situacija to zahteva tako da izbore ne mogu odložiti nekoliko predsednika mesnih zajednica koji nemaju podršku naroda za razliku od sadašnjeg rukovodstva opštine Rekovac.

„U poslednjih trideset godina u opštini Rekovac se nikada više nije ulagalo u infrastrukturu, prosvetu, sport i kulturu, i očigledno je da to nekome smeta, pa taj preko portala pokušava da umanji učešće u svim tim projektima našeg predsednika dr Aleksandra Đorđevića, koji je posle više decenija tavorenja sa svojim timom uspeo da mali Rekovac postavi u rang sa opštinama u kojima se svakog dana dešava nešto što ide u korist svih građana.“

Rezultati rukovodstva opštine Rekovac i našeg predsednika dr Aleksandra Đorđevića su najbolje ocenjeni na prošlogodišnjim izborima, gde je polovina stanovnika jedne male opštine u Pomoravlju dalo bezrezervnu podršku listi koju je predvodio naš predsednik Aleksandar Vučić, a koju je u Rekovcu prezentovao upravo dr Đorđević.

Đorđević piše i da se, iako je političar i predsednik opštine, ni jednog trenutka  nije libio da u vreme pandemije korona virusa obuče beli mantil i da po kiši, snegu, i nemogućim vremenskim uslovima krene u najzabačenija sela naše opštine da kao lekar pomogne meštanima Rekovca.

Ta činjenica predsednika opštine Rekovac izdvaja od onih koji u Rekovcu nemaju nikakvu podršku ali imaju iza sebe portale, koji neproverene vesti objavljuju. Međutim, svi portali sa netačnim vestima ne mogu umanjiti podršku kakvu Srpska napredna stranka ima u Levačkom kraju.

-Mi im zato poručujemo da nastave da rade svoj posao na osnovu priča ljudi kojima ne odgovara jak i stabilan Rekovac a mi ćemo i dalje biti u službi naših građana 24 sata dnevno kao što smo i do sada bili – kaže on i dodaje.

-Do tada, realizovaćemo 7 kilometara nove kanalizacione mreže kroz Rekovac i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, rekonstruisaćemo vodovodnu mrežu kroz samo mesto Rekovac, asfaltiraćemo putne pravce u Loćiki, Motriću, Dragovu, Opariću i drugim mestima, izgradi ćemo košarkaški i teniski teren u Rekovcu, dečije igraonice u Rekovcu, Belušiću, Opariću, Dragovu graditi trotoare, ulagati u sve ono šta se očekuje od nas!
Otvaraćemo nova radna mesta u Rekovcu i Belušiću!

2 komentara na “Dr Aleksandar Đorđević: „Protiv opštine Rekovac se vodi negativna kampanja“

  1. Postovani Predsedniče, postoji i selo Komarane u opstini Rekovca, uradite nesto i za te mestane, bar 300m asfalta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *