Dragiša Tomić izabran za predsednika opštine Rekovac

Dragiša Tomić novi je predsednik Opštine Rekovac. Za njegov izbor je na današnjoj  konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Rekovac  glasalo je 17 odbornika od ukupno 21 koliko se nalaze u skupštinskom sastavu. Tomić će naredne četiri godine biti na čelu opštinske vlasti, dok je za njegovu zamenicu izglasana diplomirana pravnica Slađana Glišić.

Za predsednika Skupštine opštine Rekovac izabran je dr Dragan Prodanović nosilac izborne liste GG dr Dragan Prodanović. Od 21 odbornika za Prodanovića je glasalo je 19. Za njegovog zamenika izabran je bivši predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević. Za njega je od ukupno 21 glasalo 15 odbornika.

Kandidat za predsednika Opštine Rekovac Dragiša Tomić je za članove Opštinskog veća predložio Bobana Lukića, Sašu Milićevića, Milovana Zarića, Zorana Rakića i Miomira Stanojevića.

Ovaj saziv Skupštine opštine Rekovac čini 21 odbornik – 9 odbornika Liste Aleksandar Vučić – Rekovac ne sme, 5 odbornika liste Ivica Dačić – premijer Srbije, 4 odbornika GG „dr Dragan Prodanović“,1 odbornik GG „Složno za bolji Levač“ i 2 odbornika liste „Srbija protiv nasilja“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *