Drugo mesto za starije veterane Rekovca na turniru u Ubu

Veterani fudbalskog kluba Jedinstvo trude se da se i dalje čuva uspomena na legendarnog Miroslava Selakovića Falju. Po 37. put organizovan je memorijalni turnir koji je okupio veterane sa Uba, Pančeva, Kragujevca i Rekovca.

Na ovogodišnjem turniru u malom fudbalu prvo mesto je osvojila ekipa veterana Mika Mudrić iz Kragujevca, koji su sa minimalnim rezultatom savladali svoje vršnjake iz Rekovca. Inače, Rekovčani su u polufinalnom meču bili bolji od ekipa domaćina nakon boljeg izvođenja penala.

Predsednik veterana Jedinstva Milorad Maksimović pohvalio je ekipe i pobednike na ovogodišnjem Faljinom memorijalu i zahvalio se svima koji su se odazvali i bili učesnici.

Ispred ekipe veterana Mika Mudrić pehar je preuzeo Radomir Ćirilović – Ćira, dok je za ekipu Rekovca pehar primio trener i igrač popularni Miče Vlajić.

Po završetku turnira nastupilo je i treće poluvreme, gde su se gosti i domaćini družili na svečanoj večeri koja je priređena u prostorijama fazanerije.

Ekipa iz Rekovca iskoristila je ovo kratko putovanje za obilazak takovskog kraja, pa su tom prilikom posetili Muzej Drugog srpskog ustanka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *