Edukativni trening za učenike završnih razreda srednjih stručnih poljoprivrednih škola

U prostorijama Doma učenika Poljoprivredno-veterinarske škole u Rekovcu, u periodu od 3-5. februara održava se trening za učenike završenih razreda poljoprivrednih škola na temu projekta „Osnaživanje mladih poljoprivrednika za korišćenje lokalnih podsticaja u poljoprivredi“.

Okupljene goste na početku predavanja pozdravio je direktor Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika u Rekovcu, prof. Ljubiša Stevanović.

Edukacija okuplja učenike završnih razreda srednjih stručnih poljoprivrednih škola iz 6 gradova ( Svilajnac, Smederevo, Požarevac, Požega, Kraljevo i Kruševac) uključujući i Rekovac koji je domaćin ovog treninga – edukacije.

Učenici nakon uspešno završenog treninga i održane informativno-edukativne školske tribine, dobijaju potvrde u vidu sertifikata.

Projekat relizuje udruženje Mladih poljoprivrednika Srbije u saradnji sa Centrom za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj / Agronjuz mediji.

Više fotografija na oficijalnoj stranici Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika u Rekovcu: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02MD2YgXuFchRHmPBuTHhmXHm52MmWVkjUiF6DL4umH7icXskWwLBrAYh59trtfHJrl&id=100064023523090&notif_id=1675443520594530&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *