FK LEVAČ najavio pojačanja u 2022. godini, PAVLOVIĆ ostaje trener

Iako je postojala obostrana želja da se trener Pavlović vrati u Jasenovo, izostao je finalni dogovor. Pavlović ostaje trener Levča i u prolećnom delu lige Zona Zapad. FK Levač je najavio i velika pojačanja.

Poznati trener, Radoslav Raša Pavlović, tvrdi da je odluka da ostane trener Levča definitivna.

-Dok su u Jasenovu taktizirali iz meni nepoznatih razloga, saradnju sa gospodinom Đorđevićem sam lako našao. Ispunio je sve moje zahteve i zaista ne postoji ni jedan razlog da razmišljam o nekom drugom klubu. Dakle, sve moje misli su usmerene na Levač – objasnio je Raša Pavlović u izjavi za jagodinski Novi put.

Predsednik Levča Aleksandar Đorđević se složio sa činjenicom da ekipu Levča treba pojačati.

-Iz despotovačke Sloge smo dobili tri igrača: Stefana Gojkovića, Bogdana Vojinovića i Marka Živića, dok su se iz Kragujevca vratili Nemanja Jovanović i Miloš Matanović – navodi Pavlović i dodaje.

-Dogovoreni su svi uslovi oko saradnje sa još jednim igračem, ali za sad ne želim da otkrijem o kom se igraču radi, ali ukoliko angažujemo biće ogromno pojačanje za Levač – tvrdi ovaj iskusni fudbalski strateg.

Levač će sa pojačanom ekipom u nastavku sezone imati zapaženu ulogu u Zoni Zapad.

Trener Levča kaže da je njihov cilj da budu među vodećim ekipama u ligi i da je taj cilj ostvariv sa pojačanjima.

-Igraćemo dopadljiv fudbal kako bismo vratili publiku na naš stadion. Inače, moram da istaknem značajnu ulogu u svim planovima predsednika kluba i opštine Rekovac Aleksandra Đorđevića. Njegov entuzijazam i želja da stvorimo klub koji će se boriti za mesto u vrhu tabele je primer kakav odnos treba da imaju i fudbaleri i stručni štab – istakao je na kraju razgovora Pavlović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *