FSS poklonio opremu ŽFK „Levač“

Fudbalski savez Srbije podelio je opremu klubovima druge ženske lige. Kako se navodi u saopštenju na sajtu, klubovi druge ženske lige Srbije dobili su opremu Adidas iz kontigenta FIFA koja je namenjena razvoju liga i takmičenja – 22 dresa, kopačke, markeri, lopte.dsc_0129

Na osnovu kriterijuma koji promovišu razvoja fudbala ŽFK „Levač“  dobio je izuzetno vrednu opremu, koju će rekovačke fudbalerke koristiti u narednim sezonama.

dsc_0126
Fudbalerke Levča sa trenerom Vladom Milojevićem

Organizovan je i seminar za trenere koji rade sa seniorskim ekipama. Prisutni su bili treneri Super lige, prve i druge lige uz selektore Gorana Sretenovića i Lidije Stojkanović.

Kako se navodi, tokom oktobra i novembra FSS i Zavod za sport i medicinu sporta sproveli su motorička testiranja za klubove iz Super lige.

Cilj seminara je bio da se prikažu i uporede rezultati tih testiranja zajedno sa predlogom treninga za podizanje fizičke pripremljenosti. Predavači su bili rukovodilac sektora za analitiku u sportu Zavoda za sport, doktor Predrag Božić i kondicioni trener reprezentacije Srbije profesor Marko Stojanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *