Humanitarni bazar za Gavrila u Rekovcu

Humanitarni bazar na kome će se prikupljati novac za lečenje mališana Gavrila Đurđevića biće održan 29.aprila 2021. godine od 9 do 14 časova, na platou robne kuće u centru Rekovca.

Organizatori ove humanitarne akcije pozivaju sve ljude dobre volje i one koji su u mogućnosti da se priključe prikupljanju sredstava za lečenje malog Gavrila.

Veliki broj izlagača je u svoju ponudu uvrstio široku paletu proivoda koje sugrađani mogu da pazare i tako pomognu Gavrilu da što pre ozdravi.

Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1. Reč je o izuzetnoj i progresivnoj bolesti koja često ima smrtni ishod. Bolest je posledica mutacije gena i manifestuje se gubitkom osnovnih životnih funkcija kao što su hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje. Ne može da drži glavicu, sedi i puzi.

Porodica Gavrila Đurđevića nije u mogućnosti da sama finansira lečenje, pa se obraćaju svim humanim ljudima da pomognu.

Akciju je podržala opština Rekovac. Svako ko želi da pomogne da bazar bude raznovrstan, voljan je da napravi neki slatkiš, mi rado pristajemo na sve. Za sve dodatne informacije za učešće na bazaru javite se na broj: 035/8411-900, 8411-817.

Obavestite prijatelje, rodbinu i komšije, delite da što više ljudi čuje za naš bazar! Vidimo se

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *