I dalje ni traga, ni glasa od Trajče iz Kaludre

Trajča Stanković (83) iz Kaludre kod Rekovca nestao je prošlog ponedeljka. Meštani ovog sela, policija i porodica već šesti dan bezuspešno tragaju za njim.
Foto: www.facebook.com

Trajča Stanković (83) iz Kaludre kod Rekovca nestao je prošlog ponedeljka. Meštani ovog sela, policija i porodica već šesti dan bezuspešno tragaju za njim. On je u ponedeljak sa suprugom Leposavom obišao radnika koji je buldožerom popravljao lokalni put ka njihovoj kući i odneo mu hranu. Leposava je ostala da pokupi stvari, a Trajča se zaputio ka svojoj kući. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag.

– Iako je palo veče, pomislio sam da je otac ostao da pričuva kukuruz, jer se žalio da divlje svinje prave veliku štetu. Ali, kada se ni u ujutru nije vratio, pozvali smo prijatelje i policiju. Krenuli smo u potragu za njim. Angažovali smo i dron i ptretražili površinu od oko 2,5 kilometara u prečniku. Obišli smo svaki njivu, zavirili u svaki bunar, ali nigde ga nismo našli – kaže za „Novosti“ Trajčin sin Petar, koji živi u Belušiću.

Meštani Kaludre kažu da je Trajča bio povučen i miran čovek koji je sa suprugom Leposavom živeo u zabačenom delu sela, zvanom Staro selo.

Ovo je za dve godine drugi slučaj da nestane osoba u rekovačkom kraju. U susednom Županjevcu pre dve godine nestala je Branka Radisavljević, koja ni dan-danas nije pronađena.

Izvor: Novosti/Z.G.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *