Izabrana nova uprava LU „Kalenić“ iz Belušića

U nedelju, 18. avgusta 2019. godine u sali lovačkog doma Lovačkog udruženja ,,Kalenić’’ u Belušiću održana je redovna izborna sednica Skupštine udruženja.
Redovna izborna sednica

Na dnevnom redu, između ostalog, našao se i izbor predsednika i potpredsednika udruženja, izbor predsednika Skupštine i sekretara udruženja. Osim toga verifikovani su mandati novoizabranih delegata Skupštine, članova Upravnog odbora, disciplinske komisije i Nadzornog odbora.

Čelnici LU „Kalenić“

Za predsednika udruženja jednoglasno je izabran Dušan Milovanović Roka iz Dragova a za njegovog zamenika Zoran Rakić iz Belušića. Na mesto predsednika Skupštine postavljen je Zdravko Rašić a funkciju sekretara obavljaće Vladimir Stepanović.

Kako je istakao novoizabrani predsednik udruženja, prethodna uprava na čelu sa dosadašnjim predsednikom Milutinom Antonijevićem Badžom svojim izvanrednim rezultatima postavila je pred novim rukovodstvom nimalo lak zadatak da se nasleđeno stanje održi i dodatno poboljša.

Takođe, treba nastaviti kontinuitet u radu na infrastrukturi kao i na povećanju fonda divljači čime se se nastaviti širenje ugleda lovačkog udruženja.

Piše VLADIMIR STEPANOVIĆ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *