Izabrana su najlepša dvorišta u Levču

I ove godine konkurencija je bila dobra i domaćini su se potrudili da svoja dvorišta ukrase brojnim detaljima, tako da je žiriju bilo izuzetno teško da odluči o pobednicima.

Nagrade će biti uručene 10. jula u okviru manifestacije Vino fest, u parku OŠ „Svetozar Marković“ u Rekovcu.

Nagrada za najlepše etno dvorište je pripala Tanasković Planki iz Cikota, nagrada za najlepše park dvorište je pripala Popović Nikoli iz Lomnice. U kategoriji etno dvorište prvo mesto osvojila je Kata Maksimović iz Sibnice, dok je nagrada za najlepši detalj otišla u ruke Olivere Obradović iz Kavadara.

Nagrađeni domaćini će predstavljati opštinu Rekovac na regionalnoj turističkoj manifestaciji „Otvorena dvorišta“, čije će se finale održati u Topoli, 12.jula na Etno sajmu „Domaće – prirodno“.

Pravo je zadovoljstvo pohvaliti vredne domaćine i priznati da je kultura stanovanja i lepota življenja podignuta na viši nivo u našoj opštini.

Cilj akcije je podstaknuti građane na očuvanje životne sredine i kreativnije uređenje privatnih eksterijera koji doprinose lepšem izgledu naše opštine. Vredni ljudi, skromnim sredstvima, ali sa velikom željom, voljom i entuzijazmom uređuju svoje prostore i predstavljaju primer kako se treba odnositi prema dvorištu ili kući.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *