Izuzetni rezultati učenika OŠ „Svetozar Marković“ na takmičenjima

Ovu školsku godinu su obeležili specifični uslovi za održavanje nastave. Da bi se ispoštovale sve mere u borbi protiv pandemije, učenici su manje vremena smeli da provode u školi, a nastava je u više navrata održavana na daljinu.

To nije sprečilo učenike i nastavnike srpskog jezika Osnovne škole „Svetozar Marković“ iz Rekovca da ostvare izuzetne rezultate na takmičenju.

Aleksa Petrović iz izdvojenog odeljenja u Loćiki (nastavnik Verica Savić) je na okružnom takmičenju Književna olimpijada osvojio 2. mesto, a potom je i na republičkom takmičenju osvojio 2. mesto. Aleksa je i na takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture osvojio 2. mesto na okružnom takmičenju i plasirao se na republičko takmičenje.

Vasilija Stepanović iz matičnog odeljenja u Rekovcu (nastavnik Jelena Stojanović) je na takmičenju Književna olimpijada osvojila na okružnom nivou 2. mesto, a na republičkom takmičenju 3. mesto. Vasilija je na okružnom takmičenju recitatora osvojila 1. mesto i plasirala se na republičko takmičenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *