Kelti, Kerber, Nered, Štenad, Brkovi… na Arsenalu 07!

Žestok program na Main-u 22. juna zatvaraju Orhodox Celts, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom „Many Mouths Shut“.

Arsenal07
Foto: Promo

Arsenal Fest 07 je danas impresivnom spisku izvođača, na kome su već Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Ana Popović… dodao Orthodox Celts, Kerber, Ritam nereda, Brkove, Kanda, Kodžu i Nebojšu sa Horsman Coyote-om, Bolesnu štenad i Electro Vampires.

Arsenal Fest 07 poziva bendove….

Prve večeri, odmah nakon velikog benda svetskog metala Anthrax-a, na Main Stage-u  nastupiće legendarni hard-rokeri Kerber, vlasnici hitova “Mezimac”, “Ratne igre”, “Hajde da se volimo” i “Mama, tata”, kojima će ovo biti prvi nastup na Arsenalu!

Žestok program na Main-u 22. juna zatvaraju Orhodox Celts, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom “Many Mouths Shut”. Iste večeri na Garden Stage, gde sviraju i legendarni pankeri Buzzcocks, dolazi njihove novosadske kolege Ritam nereda.

Jedva čekamo da stanemo na binu na Arsenal Festu po treći put. Ovo će biti specijalan nastup jer ove godine Ritam Nereda slavi 30 godina postojanja i spremamo vrlo zanimljivu setlistu. Kragujevac i mi svih ovih godina imamo neku specijalnu sponu, tako da će se o ovom nastupu sigurno pričati – kaže frontmen Nereda Boban Petronić.

Foto: Marko Ristić

Druge večeri Arsenala 23. juna Garden će ulepšati svirka kultnih folk-pankera Brkova, a 24. juna ovde dolaze Bolesna štenad i grčki gotičari Electro Vampires. Poslednje večeri Arsenala 24. juna program na Main Stage-u, nakon nastupa Škrtica, Skindred i DubFX, zatvoriće KKN sa Horsman Coyote-om. Završnica Arsenala na Gardenu pripašće Kralju Čačka, Urban&4 i Rambu Amadeusu.

Sledi narednih nedelja objava još imena…

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom – u “Kneževom arsenalu”, bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj “Zastavinoj bašti”, kao i u obližnjoj rustičnoj “Čaurnici”. Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije “Bunt” RTS-a i portala www.noizz.rs.

Foto: Jimmy Hubbard

 

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.000 dinara, a komplet za sve tri večeri 1.800 dinara. Međutim, od subote 13. maja pojedinačna ulaznica biće 1.300 dinara, a komplet 2.300 dinara.

Ostala prodajna mesta:

Kragujevac– Dom omladine, TC Radnički 27.matra 19 I sprat, Info pult (kod Balkana), Dom sindikata … Čačak – Neven Tours (Eventim), Kraljevo – Caffeteria “Flash back”, Kruševac – Caffe club “Grizzly”, Požega – Caffe “Burence”, Užice– Kuća čaja “ZEN”, Aranđelovac – Caffe “Koje Kude”, Ćuprija– Caffe “Bacardi”,  Smederevska palanka – Punk Rock Caffe.

(Telegraf.rs/ PR)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *