Konkurs za najlepše dvorište Levča

I ove godine se nastavlja sa manifestacijom ,, Dani otvorenih dvorišta Levča“ koja se organizuje u saradnji sa turističkim organizacijama iz regiona Centralne Srbije. Manifestacija je zaživela 2007. godine u selu Vlakča nadomak Kragujevca, a kasnije se proširila i poprimila regionalni karakter.
Pitoreskni detalji dvorišta u magičnom krajoliku Levča

Konkurs za najlepše dvorište Levča je otvoren do 01.07.2019 godine i svi zainteresovani građani mogu da se prijave putem telefona 035/8411-900 ili direktno u prostorijama TO Rekovac, koje se nalaze u ulici Kralja Petra I 58 ( preko puta Komercijalne banke) ili na mejl([email protected]) ili slanjem SMS-a na broj 062/657-026 uz obavezno navođenje imena i prezimena, mesta stanovanja i broja telefona.

Organizator će kontaktirati sve prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta. I ove godine takmičenje se organizuje u četiri kategorije i to: najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište, najlepše dvorište i najlepši detalj u dvorištu. Za pobednike su obezbeđene prigodne nagrade, kao i učešće na regionlnom takmičenju.

Prošle godine je učestvovao veliki broj građana Levča a pobednicima su pehari i prigodne nagrade sponzora STR ,,Marker,, MBA- Bradić i ,,Podunavlje,, AD uručene na 49. saboru ,,Prođoh Levač, prođoh Šumadiju,,. Prošlogodišnja pobednica u kategoriji najlepše park dvorište Snežana Milutinović iz Tečića je na regionalnomtakmičenju koje je održano u Batočini dobila treću nagradu u kategoriji najlepše dvorište.

Još jednom pozivamo sve žitelje naše opštine da se prijave do 01.07.2019 za učešće na manifestaciji ,,Dani otvorenih dvorišta Levča”.

Pripremio Momčilo Sretenović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *