Konkurs za najlepše dvorište Levča

U toku je konkurs za manifestaciju ,,Dani otvorenih dvorišta Levča“ koja se organizuje u saradnji sa turističkim organizacijama iz regiona Centralne Srbije.

Manifestacija je zaživela 2007. godine u selu Vlakča nadomak Kragujevca, a kasnije se proširila i poprimila regionalni karakter. Konkurs za najlepše dvorište Levča je otvoren do 15.06.2018 godine i svi zainteresovani građani mogu da se prijave putem telefona 035/8411-900 ili direktno u prostorijama TO Rekovac, koje se nalaze u ulici Kralja Petra I 58 ( preko puta Komercijalne banke) ili na mejl (turist.orgrk@gmail.com) ili slanjem SMS-a na broj 062/657-026 uz obavezno navođenje imena i prezimena, mesta stanovanja i broja telefona.DSC_0137

Organizator će kontaktirati sve prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta. I ove godine takmičenje se organizuje u četiri kategorije i to: najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište, najlepše dvorište i najlepši detalj u dvorištu. Za pobednike su obezbeđene prigodne nagrade, kao i učešće na regionlnom takmičenju.

Prošle godine je učestvovao veliki broj građana Levča a pobednici po kategorijama u 2017 su bili: za najlepše etno dvorište nagrada je pripala porodici Ratka Jovanovića iz Velike Kruševice, zatim nagrada za najlepše park dvorište je pripala porodici Milivoja Obradovića iz Velike Kruševice, dok je nagrada za najlepši detalj ovog puta imala dva dobitnika, porodicu Olivere Obradović iz Kavadara i Ljubice Chatzigeorgiov iz Rekovca.

Za najlepše dvorište u celini smo imali takođe dva dobitnika, nagrade su otišle u ruke porodice Marije Dimitrijević iz Vukmanovca i Anke Stanković iz Kaludre .

Još jednom pozivamo sve žitelje naše opštine da se prijave do 15.06.2018 za učešće na manifestaciji ,,Dani otvorenih dvorišta Levča”.

Pripremio Momčilo Sretenović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *