Levač i naredne sezone „zonaš“!

Ipak se sve srećno završilo po fudbalere iz Rekovca. Osvojen je bod u Žitorađi, Trajal je izgubio u Aleksandrovcu a Jedinstvo je u Mijatovcu remiziralo sa Juhorom.

Levač je posle 28. odigranih kola osvojio 32 boda. Zauzima 12. poziciju na tabeli a iza njega su Trajal iz Kruševca, Jedinstvo iz Mijatovca i Dragocvet (na početku sezone ligu je napustio Borac iz Bivolja).
Po konačnom stanju na tabeli fudbaleri iz Rekovca će i u sezoni 2015/2016 nastupati u ligi Zona zapad. Ako je ove godine bio cilj da se opstane u ligi, čelnici kluba bi morali dobro da se zapitaju šta je cilj u novoj sezoni. Jer, učestvovanje u „zoni“ nije samo po sebi svrha. To nije jeftina ekskurzija, jer svrha mora da opravda sredstva.
Ostaje pitanje da li će se u prelaznom roku Levač dodatno pojačati, jer samo tako može da parira drugim ekipama u ligi u borbi za mesto koje vodi u Srpsku ligu Istok. Naravno, nova pojačanja će povećati i troškove, koji za siromašnu opštinu poput Rekovca ne predstavljaju mali izdatak. Trebalo bi gledati u pravcu novih sponzorstava koji bi nadomestili manjak sredstava u klupskoj kasi. Bez jakih sponzora neće biti ni višeg ranga.
EKIPA LEVAČKIH NOVINA

0111

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *