Milenko Jovanov: Vlast u Rekovcu će imati podršku Beograda!

Sastanku Opštinskog odbora SNS u Rekovcu prisustvovao je Milenko Jovanov potpredsednik Srpske napredne stranke.

14741041_1420366814643655_2010502523_n
Vreme je da Rekovac krene napred!
SNS
Milenko Jovanov, na sastanku sa najužim rukovodstvom

Ima mnogo lokalnih samouprava gde smo preuzeli upravljanje opštinom i gde su nasleđeni problemi. U tim opštinama ima para samo za tekuće poslovanje, ali ne i za investicije. Zbog toga je bitno da menjamo lokalne vlasti koje su se ponašale nedomaćinski. Nije bitna lokalna vlast radi lokalne vlasti, da neko sedne u auto ili kabinet i fotelju, nego je poenta da se radi odgovorno i da se vraćaju dugovi.

-Nećemo dozvoliti da se na vlast u Rekovcu vrati bratija koja je napravila dugove, radila samo za svoj lični interes i bacala pare u nepovrat – istakao je Jovanov na skupu SNS-a u Rekovcu.

Da se to ne bi desilo SNS u Rekovcu mora mnogo više da radi, jer rezultati neće sami od sebe doći. Neophodno je formiranje svih mesnih odbora.

-Moramo stalno da razgovaramo sa ljudima i da svuda budemo prisutni. Naši funkcioneri moraju uvek da budu dostupni građanima. Suština je da napravimo razliku u odnosu na prethodnu vlast, a ta razlika će se ogledati u boljoj privrednoj slici vašeg mesta i novim radnim mestima.

-Nijedan predsednik opštine ne može da se ponaša kao da ga je lično bog poslao na tu funkciju i da je sam sebi dovoljan. Tog predsednika je na mesto izabrao narod i on ima dužnost da bude odgovoran prema tom narodu.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *