Ministar Vanja Udovičić posetio Rekovac

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Rekovac. Udovičić je obišao sportski kompleks za čiju rekonstrukciju je nadležno ministarstvo izdvojilo značajna finansijska sredstva.

-Kroz vrlo jaku i snažnu Kancelariju za mlade uspeli su da postanu primer drugim opštinama kako se može sa malo truda, ali sa velikim znanjem unaprediti životna sredina, kako mladi mogu da se iskažu na pravi način, da promene zajednicu u kojoj žive, da je oplemene na način na koji mladi provode svoje vreme, ali i da sportisti imaju još bolje uslove za okupljanje – kazao je Udovičić u Rekovcu.

On je još dodao je njihov cilj i želja da svaki mlad čovek ima najbolje uslove za bavljenje sportom, ali i da prvenstveno imaju priliku da se besplatno njime i bave.

Posetu je uveličao veliki broj polaznika vrtića, osnovaca i srednjoškolaca, a prisutni su bili i muški i ženski članovi fudbalskog kluba „Levač“ svih starosnih generacija: od petlića do seniora.

To je ujedno bila i prilika da najveštiji sportisti sa ministrom odigraju basket upravo na rekonstruisanom terenu, a Udovičić je tom prilikom izjavio i da u budućnosti žele da ostvare još snažniju saradnju sa opštinom Rekovac.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *