Najlepše dvorište ima Zoran Vulović iz Rekovca

Turistička organizacija opštine Rekovac tradicionalno već deseti put po redu organizuje ,,Dane otvorenih dvorišta Levča“.

Reč je o takmičenju koje promoviše lepote našeg kraja i i dobre i vredne domaćine koji su se potrudili da ulepšaju svoja drvorišta i tako svim levčanima i turistima ulepšaju sliku našeg kraja.IMG_3268

Ove godine je konkurs bio otvoren do 15. juna i odziv domaćina bio solidan imajući u vidu da u junu posebno u drugoj polovini vremenske prilike nisu išle na ruku domaćinima, međutim oni su se potrudili da svoja dvorišta ukrase brojnim detaljima, tako da je žiriju bilo izuzetno teško da odluči o pobednicima u pojedinim kategorijama.

Pehari će pobednicima biti uručeni na 49. Saboru narodnog stvaralaštva ,, Prođoh Levač, prođoh Šumadiju,, koji se 28. i29. jula održava u porti manastira Kalenić.

Nagrada za najlepše etno dvorište je pripala porodici Jevte Jovanovića iz Loćike.

Nagrada za najlepše park dvorište je ove godine imala dva dobitnika i pripala je porodici Snežane Milutinović i porodici Tihomira Simića iz Tečića, dok je nagrada za najlepši detalj pripala Oliveri Obradović iz Kavadara.

Nagrada za najlepše dvorište u celini je pripala porodici Zorana Vulovića iz Rekovca. Takođe ove godine imamo i nagradu van konkurencije koja je ovoga puta pripala višegodišnnjoj pobednici u različitim kategorijama Mariji Dimitrijević, koja je ovog puta dobila nagradu za učešće u manifestaciji od prve godine do danas.

TEKST I FOTO: Momčilo SRETENOVIĆ, diretkor Turističke organizacije Rekovca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *