Nedelja, 24. april – DAN ODLUKE ZA LEVAČ!

Dragi Levčani,

Na predstojećim izborima u našoj opštini donosimo sudbonosnu odluku. Da li ćemo naredne četiri godine da budemo crna rupa u Srbiji ili ćemo da krenemo u oporavak i preporod našeg kraja i konačno ostvarimo razvoj i prosperitet.

Skupu će cenu platiti svi meštani Levča ako na izborima izaberu pogrešne, one koji su u sukobu sa Beogradom i celom Srbijom. One koji nas brukaju i kompromituju gde  god se pojave.

Da li mislite da će republička vlast biti na strani pobednika u našoj opštini ukoliko u toj vlasti ne bude stranka koja je pobedila u republici? Odgovor je prost – neće! Umiraćemo i naredne četiri godine. Bićemo izolovani od ostatka Srbije, bez investicija i boljeg života. Ne dozvolimo da naš Levač postane pusto ostrvo bez nade i budućnosti! Ovo je poslednji voz koji moramo da uhvatimo ka boljem sutra. Niko neće drugi da se bori za nas ukoliko se mi lično ne uradimo.

Nećemo da „zatvaramo roletne“ i da pustimo da sve prođe bez nas. Nećemo da ćutimo. Nećemo da se sutra dan pitamo –zašto nam deca idu u inostranstvo!

Mi se borimo za naš Levač, za naše komšije, želimo da sutradan imamo uslove za bolji i sigurniji život.

Dosta smo u javnim ustanovama u Rekovcu trpeli kult jedne ličnosti i bahate ljudske gromade. Levčani žele da institucije budu iznad svega. Da zakon i vlast budu jednaki za sve. Da ne bude jednom dobro a ostalima loše.

Sadašnja vlast u Rekovcu nema ništa drugo da ponudi narodu osim straha i ucena, a to je poslednja faza pred propast i vraćanje u prošlost.

Ako naš kraj ne bude u vertikali sa Beogradom, bićemo kao odsečeni od ostatka države i bićemo gurnuti u rupu u kojoj se ne nazire kraj. Takav Levač nismo sanjali i takvom se Levču nismo nadali.

Nema više vremena. Ovo je poslednji krug koji trčimo za spas našeg Levča.

Navijamo budilnike, probudimo uspavani Levač – u nama koji živimo ovde leži promena.

Cilj je da Srbija dođe u Levač, da znaju za nas, da ne budemo još jedna izgubljena generacija.

Na ovim izborima se odlučuje konačna sudbina Levča. Hajde da budemo deo Srbije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *