Novogodišnji vašar u Rekovcu

Novogodišnji vašar će se održati 29. decembar 2021. godine u centru Rekovca, u periodu od 10h do 13 časova. Ceo događaj biće priređen na platou ispred Komercijalne banke.

Ukoliko prijatelju poklonite neki od radova, imate odličan uvod u priču o značaju svestrane podrške udruženjima i lokalnim zanatlijama. Jer praznici i treba da budu vreme kada mislimo jedni na druge, čak i kada te druge ne poznajemo!

Ovaj period godine je uvek u znaku ljubavi, podrške i razumevanja za ljude u bliskom okruženju. Na štandovima ćete pronaći ručno pravljene artikle koji vam nedostaju za novogodišnju i božićnu dekoraciju doma! Slatkom štandu sa medenjacima, domaćim kolačima i pitama niko neće odoleti, ali domaći slatkiši, u prazničnom pakovanju su i odličan izbor za poklon dragoj osobi.

Draga deco, i ove godine se možete fotografisati sa Deda Mrazom! Šapnite mu svoje novogodišnje želje, a vilenjaci će dati sve od sebe da se oni ostvare

Turistička organizacija opštine Rekovac poziva sve Levčane da dođu i uživaju u mirisimi i ukusima kuvanog vina i kuvane rakije.

Dobrodošli!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *