Obaveštenje JP „Glaveja“ Rekovac

Javno preduzeće „Glaveja“ Rekovac obaveštava sve svoje korisnike usluga vodovoda koji nisu izmirili dugove za potrošenu vodu, da to učine u dostavljenim rokovima. Ukoliko to ne učine shodno članu 19. Zakona o komunalnim delatnostima i članu 28 Odlukom o komunalnim delatnostima na teritoriji optšine Rekovac, JP „Glaveja“ Rekovac privremeno će obustaviti isporuku vode isključenjem sa vodovodne mreže i podneti tužbu za naplatu izvršene usluge.

Troškovi ponovnog priključenja naon uplate duga padaju na teret dužnika.

Nakon iscrpljivanja svih mogućnosti, slanje obaveštenja i opomena, poziva na dogovor, pokušaja reprograma dugovaa, Javno preduzeće „Glaveja“ Rekovac prinuđeno je da primeni krajnju meru isključenja, jer je dovedena u pitanje likvidnost preduzeća i normalno funkcionisanje sistema.

Istovremeno JP „Glaveja“ Rekovac se zahvaljuje korisnicima koji uredno izmiruju obaveze za potrošenu vodu i upućuje izvinjenje što su dovedeni u neravnopravni položaj prema potrošačima koji ne plaćaju račune za vodu i time ugrožavaju čitav sistem navodnjavanja.

Takođe se obaveštavaju i korisnici koji koriste druge komunalne usluge (odvoženje smeća, grobljanske usluge i dr.) koji nisu izmirili  dugove, da to učine u dostavljenim rokovima.

Nadamo se da ćete pre pokretanja sudskog postupka izvršiti uplatu dugovnog iznosa i time izbeći plaćanje dodatnih troškova koji nisu zanemarljivi.

Ljiljana Stojanović, direktor JP „Glaveja“ Rekovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *