Obeležena slava i Dan Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika u Rekovcu

Intoniranjem himne ,,Bože pravde“ , u izvođenju učenika Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika u Rekovcu, ispred škole 24. maja, otpočeo je program obeležavanja Dana škole i školske slave Sveti Ćirilo i Metodije.

Svečanoj akademiji, pored mnogobrojnih zvanica, prisustvovali su predstavnici Ministarstva prosvete, predstavnici Opštine Rekovac, direktori Instituta, preduzeća i Udruženja, direktori i predstavnici osnovnih i srednjih škola, kao i kolektiv i učenici škole.

Prisutne je pozdravio direktor škole Ljubiša Stevanović i čestitao Dan škole i školsku slavu. Osim direktora, gostima se obratio i direktor Instituta za primenu nauke u poljoprivredi prof. dr Rade Jovanović, a ispred Ministarstva prosvete govorio je dr Zoran Kostić.

Povodom dana škole pojedincima su dodeljene zahvalnice, diplome i povelje, kao znak doprinosa razvoju, afirmaciji i promociji naše škole tokom protekle godine.

Povelju je dobio prof. dr Saša Petrović iz Topličke akademije strukovnih studija iz Prokuplja za sveukupan doprinos razvoju obrazovanja. Zahvalnice su dodeljene: Emisiji “Plodovi” TV Prva za doprinos u promociji škole, našim penzionerima Miodragu Klikovcu, Momčilu Todoroviću Vladimiru Periću za doprinos razvoju obrazovanja, učenici Katarini Savić za učešće u školskim aktivnostima, glumcu Aleksandru Srećkoviću Kuburi za doprinos u realizaciji školskih aktivnosti. Diplomu su dodeljene: Levačkim novinama i Radiju Levač za uspešnu saradnju i doprinos promociji škole, Milošu Pavloviću za uspešnu saradnju i doprinos u realizaciji projekta “Erazmus plus”, Miodragu Vasiću za uspešnu saradnju i doprinos promociji škole.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *