Obeležena slava i Dan Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika u Rekovcu

Intoniranjem himne ,,Bože pravde“ , u izvođenju učenika Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika u Rekovcu, ispred škole 24. maja, otpočeo je program obeležavanja Dana škole i školske slave Sveti Ćirilo i Metodije.

Svečanoj akademiji, pored mnogobrojnih zvanica, prisustvovali su predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, predstavnici Opštine Rekovac, direktori Instituta, preduzeća i Udruženja, direktori i predstavnici osnovnih i srednjih škola, kao i kolektiv i učenici škole.

Povodom dana škole, povelje su dodeljene Institutu za primenu nauke u poljoprivredi za sveukupan doprinos razvoju obrazovanja i Zdravku Kurćubiću za doprinos razvoju škole.

Zahvalnice su dodeljene: Ekonomik Aluplast doo Kruševac za donatorsku saradnju, Szr Rabrenović Kraljevo za dugogodišlju saradnju u izgradnji škole i Marku Goluboviću za ostvarene rezultate na takmičenju.

Prisutne je pozdravio direktor škole, prof. Ljubiša Stevanović i čestitao Dan škole i školsku slavu. U ime Opštine Rekovac obratila se predsednica SO Rekovac Mirjana Rakić, a ispred ministarstva prosvete, poseban savetnik, dr Zoran Kostić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *