OD LOĆIKE DO „TRI ŠLJIVE“: Gradi se put u dužini od 4300 metara

Jačanje putne infrastrukture u Levču nastavlja se i ove jeseni. Naime, u toku su radovi na izgradnji puta u dužini od 4.300 metara. Ova deonica je pozpnata i kao put od Loćike do „Tri šljive“

Inače, ovaj put će spojiti dva dela Levča, gde će Levčanima iz Belušića, Dragova, Oparića, Brajinovca, Sekuriča, Beočića i drugih okolnih sela umnogome olakšati svakodnevni život.

Predsednik opštine Rekovac, dr Aleksandar Đorđević, ovom prilikom se zahvalio na svom fejsbuk profilu predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na ispunjenim obećanjima.

2 komentara na “OD LOĆIKE DO „TRI ŠLJIVE“: Gradi se put u dužini od 4300 metara

  1. Putevi u Levcu se rade ne zahvaljujuci Dr. predsedniku vec Radoslavu iz Dragova koji je jos 2019 godine pisao pismo prdsedniku i poslao dokumentaciju o stanju drzavnih puteva u levcu. Zato se radi na putu Komarane-Motric, Tri sljive-Locika (preko Vrletne Strane).Posut je put i uvaljan Dragosevac-Suljkovac, u planu je Prevest-Gornji Dubic. Radoslav je trazio i da se uradi M. Kalenic-Godacica prema Kraljevu. Zato je dolazio Nikola Selakovic (tada sekretar predsednika), ciju su fotografiju objavile „Levacke Novine“ i brzo je uklonile.Verovatno zato sto je Selakovic bio u nezvanicnu posetu.U pismu je takodje trazeno da se asfaltira put Prevest- G.Dubic. O ovom pismu je obavesteno i rukovodstvo opstine, jer je Selakovic pismeno odgovorio Radoslavu iz Dragova. To pismo Radoslav cuva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *