Održan „Skup 25 najuspešnijih privrednika u Levču“

U hotelu Levač u Rekovcu održan je Skup 25 najuspešnijih privrednika iz opštine Rekovac. Događaj je organizovan uz podršku resornih ministarstava, partnera  i prijatelja opštine Rekovac.

Predlozi, sugestije i problemi bili su na radnom sastanku

Program skupa i teme bile su namenjene kompanijama koje svoje poslovanje obavljaju na teritoriji opštine Rekovac, uz srdačnu dobrodošlicu i ostalim kompanijama koje žele da uzmu učešće  u skupu.

Prisutnima se na početku obratio prof. Mile Samardžić iz Razvojne politike istakavši da je cilj organizovanja skupa predstavljanje kompanija, privrednih subjekata, kako prisutnima tako i širem auditorijumu radi unapređenja poslovanja, ostvarivanja međusobne saradnje samih kompanija, kao i upoznavanje  predstavnika opštine sa eventualnim problemima, gde bi opština Rekovac mogla da pomogne i pruži podršku kompanijama koje posluju na njenoj teritoriji.

Gosti iz resornih ministarstava

Predsednik opštine Rekovac Aleksandar Đorđević zahvalio se svima koji su došli na skup i apelovao da se privrednici Levča udružuju i povezuju kako bi na najbolji mogući način aplicirali kod fondova resornih ministarstava. Inače, Đorđević je rekao da je ovo samo jedan u nizu sastanaka koje će Opština Rekovac organizovati u vremenu koje dolazi. Interes je vratiti Rekovcu stari sjaj.

Senad Mahmutović, državni sekretar iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kazao je da na skupovima poput ovih ne sme biti sakrivenih tema i pričanje u rukavicama, jer je svrha pomoći privrednicima u malim sredinama.

Skupu su prisustvovali  i Jasmina Kusmik iz Ministarstva privrede, Dijana Stojković rukovodilac u sekretarijatu za malu privredu i Mirjana Miljojković iz Fonda za razvoj.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *