Opštinska vlast u službi građana!

Nakon što su meštani Kavadara ukazali na svakodnevne probleme sa kojima se susreću u životu, lokalna samouprava je izašla u susret svojim meštanima i razgovarala o tekućim problemima.

u_sluzbi_gradjana
Sastanak sa meštanima sela Kavadar

Rukovodstvo Opštine Rekovac se ovom prilikom približilo narodu i pružilo svesrdnu podršku u rešavanju problema sa kojima se meštani ovog dela susreću. Lokalna samouprava rekovačke opštine je dokazala da im fotelje nisu jedini smisao u vršenju vlasti, nego da su na tim mestima isključivo zbog naroda Levča koji ih je izabrao.

Na skupu u seoskoj školi u Kavadaru, ispred lokalne samouprave govorio je potpredsednik Opštine dr Miroslav Stevanovski u prisustvu direktora javnih ustanova.

-„Naš cilj je da lokalnu samoupravu približimo običnom čoveku u Levču, bez obzira na političku orijentaciju, jer znam da ćemo se boriti za svakog Levčanina.“, rekao je Stevanovski navodeći da je interes da ujedinimo Levač kod strateških prioriteta.

Sadašnja vlast u Rekovcu neće svoje građane ostaviti na cedilu, naprotiv, boriće se za njih do poslednjeg atoma snage. Sve probleme rešavaće zajedno, kroz dijalog i kompromis, a u korist lokalne zajednice i dobrobit svih meštana, zaključak je sa skupa u Kavadaru.

www.rekovac.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *