PEĐA VESELINOVIĆ: Dekan Ekonomskog fakulteta gost štanda srednje škole

Među mnogobrojnim posetiocima štanda Poljoprivredno-veterinarske škole na 17. Šumadijskom sajmu poljoprivrede u Kragujevcu bili su i bivši učenici škole, koji su iskoristili priliku da se pozdrave sa svojim profesorima i pitaju šta se promenilo od tako su oni otišli iz škole.

Profesor dr Petar Peđa Veselinović, rođeni Levčanin, koji je srednju ekonomsku školu osamdesetih godina završio u Rekovcu, rado je viđen gost na štandu Poljoprivredno-veterinarske škole. Nekada uzoran đak srednje škole u Rekovcu, a danas dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Sve ovo govori o renomeu, uticaju i prepoznatljivosti srednje škole u Rekovcu koja je izrodila mnogobrojne kadrove koji su danas na pozicijama širom Šumadije i Srbije.

Na sajmu je dekan Ekonomskog fakulteta, profesor dr Petar Veselinović redovan posetilac i ovom prilikom nije izostavio posetu školi odakle i potekao. Tom prilikom se pozdravio sa direktorom škole, profesorom Ljubišom Stevanović i razgovarao o daljim planovima za razvoj škole.

Veselinović o receptu za uspeh

Koji je Vaš recept za uspeh?

– Recept za uspeh je gvozdena vera u sebe, istrajavanje u svojim idejama i planovima koji bi trebalo da budu potkovani kvalitetnim obrazovanjem i stalnim neformalnim usavršavanjem.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *