Podrška poljoprivrednicima u Levču

Mladi poljoprivrednici Srbije pokreću seriju edukativnih tribina u okviru kojih će poljoprivrednici moći detaljno da se informišu o svim dostupnim državnim podsticajima i subvencijama, oblicima isplative i manje ispative / neisplative poljoprivredne proizvodnje, značaju osiguranja poljoprivrede, oblicima finansiranja i obezbeđenja novčanih sredstava. Izuzetno važna tema biće i samo udruživanje koje je izuzetno značajno za sve male poljoprivredne proizvođače koji jedino udruženi mogu obezbediti repromaterijale po povoljnijim cenama i lakše plasirati svoje proizvode.

Prva takva tribina biće organizovana u saradnji sa Opštinom Rekovac i održana dana 29. novembra 2019 godine sa početkom u 12 časova, u konferencijskoj sali Poljoprivredno veterinarske škole u Rekovcu.

Pozivamo sve zainteresovane poljoprivrednike iz Opštine Rekovac i okolnih mesta, da dođu i detaljno se informišu o svemu što smatraju važnim za njihovu poljoprivrednu proizvodnju i da uz našu pomoć i podršku ostvare pravo na sve ono što im po zakonu pripada.

U ovom trenutku akcenat će biti na trenutno aktuelnom konkursu za mlade poljoprivredike koji pruža mogućnost mladima da pokrenu ili unaprede svoju proizvodnju kroz nabavku nove opreme i mašina ili povećavanje stočnog fonda.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *