POPILA ESENCIJU, UMRLA U MUKAMA Uzela pola litra i rekla: Žao mi je, ali morala sam!

Ljubica iz čista mira pred suprugom ispila veliku količinu otrova i dva dana kasnije preminula od teških opekotina.„Oprostite, žao mi je. Nisam mogla više da izdržim“, rekla je rođacima Ljubica Ðurđević (57) iz Rekovca kod Jagodine nakon što je popila pola litra čiste esencije i preminula.

Ljubica iz čista mira pred suprugom ispila veliku količinu otrova

Nesrećna žena je u ponedeljak popila kiselinu, a prekjuče je preminula u kragujevačkoj bolnici od posledica razornog dejstva ove hemikalije.

Nije mogla da izdrži

– Tog kobnog dana brala je dugo kupine u selu Preveštu, gde ima vikendicu. Kupila mi je hleb i došla kod mene. Bila je dobro raspoložena i vesela. Nakon kraćeg vremena rekla mi je da ide kući da sa mužem Slavomirom gleda neku seriju i da ćemo se videti ujutru – priča za Kurir Ljubičina rođaka.

Ona dodaje da je te večeri oko 19 sati kod nje došao uznemireni Slavomir i rekao da Ljubici nije dobro i da idu zajedno kod lekara.

– Smestili smo je u kola na zadnje sedište. Mrmljala je i kukala da joj je veoma loše. Nismo znali kako da joj pomognemo. Nakon desetak minuta jakih bolova, rekla nam je: „Nisam mogla više da izdržim, morala sam to da uradim.“ Pitala sam je šta je uradila jer mi ništa nije bilo jasno. Tek tad mi je otkrila da je popila pola litra esencije i ništa više nije želela da kaže – priča Ljubičina rođaka i dodaje da je nakon tog saznanja odmah zvala Hitnu pomoć, koja ih je susrela na pola puta i preuzela Ljubicu.

Ostala bez posla

– Lekari su nam odmah rekli da su male šanse da moja rođaka preživi. Tako je i bilo, preminula je dva dana kasnije – kaže sagovornica Kurira.

Inače, Ðurđevićeva je do pre šest godina radila u nekadašnjoj vinariji „Levač“, a kako nije mogla da nađe drugi posao, bavila se poljoprivredom u rodnom selu Preveštu i živela na relaciji Prevešet – Rekovac.
– Većina komšija povezala je njeno samoubistvo s tim što je ostala bez posla, međutim ne mislim da je to razlog jer su sasvim solidno živeli. Slavomir je nedavno otišao u penziju i imao primanje koje nije tako malo. S druge strane, u nekoj bliskoj budućnosti sin je planirao da joj se oženi devojkom iz Nemačke i da tamo žive. Nikad nije bila depresivna ili bolesna, tako da je za sve nas njeno samoubistvo velika misterija – navela je rođaka nastradale žene.

Izvor: kurir.rs

Još jedna tragedija u istom selu – MAJKA UBIJALA BEBE U PREVEŠTU

Slavica Glišić iz sela Prevešt kod Rekovca u maju 2004. priznala je da je ubila četiri svoje bebe! Policija je pronašla dva dečja skeleta u šipražju pored kuće, a jedan u zemljanom podu pomoćne zgrade. Slavica je priznala da je od 1985. bila četiri puta u drugom stanju i da je „poništila“ četvoro dece. Kad je slučaj stigao na sud, utvrđeno je da su tri čedomorstva zastarela. Zbog ubistva jedne bebe osuđena je na šest meseci zatvora.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *