Predsednik opštine Rekovac sa ambasadorom Palestine u poseti Irigu

Rekovac i Irig su dva pobratimska gradića, krajevi poznati po poljoprivrednoj proizvodnji, a posebno  po vinogradima i kvalitetnim vinima. Nakon Čeha i Slovaka, na red su došli i investitori iz Palestine. Predsednik rekovačke opštine sa svojim timom ne staje sa aktivnostima i čini sve kako bi Levač vratio na put stare slave.

15682392_1262205047156336_848343226_o

Predsednik opštine Rekovac, dr Aleksandar Đorđević, je na sopstvenu inicijativu inicirao sastanak sa ambasadorom Palestine, kako bi na proleće 2017. godine prvi investitori iz Palestine došli u Levač.

-Želimo da zajedničkim snagama oživimo naše krajeve i da privreda procveta. Samo sa jakom privredom i upošljavanjem radnika, možemo da preporodimo Levač – jasan je bio Đorđević.

Nakon Čeha i Slovaka, na red su došli i investitori iz Palestine. Predsednik rekovačke opštine sa svojim timom ne staje sa aktivnostima i čini sve kako bi Levač vratio na put stare slave. On kaže da ukoliko se ostvari i petina onoga što je u pregovorima dogovoreno za poslednjih meseca dana, biće ovo uspešno poslovno proleće 2017. Očekuje se upošljavanje oko 70 radnika.

Sigurno je da će se Levač vratiti na staze starog sjaja, da će oživeti privredne potencijale i da će se ovom mestu konačno normalno živeti.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *