Promocija Levča na Sajmu turizma u Beogradu

U periodu od 21. – 24. februara 2019. godine na Beogradskom sajmu održan je 41. Međunarodni sajam turizma koji je okupio brojne posetioce, turističke agencije, lokalne turističke organizacije, ugostitelje, turističke centre i međunarodne tur operatore.
Vina i 50. Levački sabor top teme u 2019. godini

Među 1200 izlagača iz 55 zemalja sveta, svoje mesto imala je i Turistička organizacija opštine Rekovac koja je nastupila na zajedničkom štandu Centralne Srbije, sa kolegama iz lokalnih turističkih organizacija iz Kragujevca,Ćuprije, Paraćina, Knića, Rače i Gornjeg Milanovca. Zajedničko učešće pomenute lokalne turističke organizacije praktikuju više godina unazad.

Turistička organizacija opštine Rekovac je na Sajmu turizma ove godine poseban akcenat stavila na promociju tri velike manifestacije koje se ove godine organizuju na našoj teritoriji, a to su jubilarni 50. Sabor narodnog stvaralaštva ,, Prođoh Levač, prođoh Šumadiju, zatim Levački vino fest koji nas očekuje početkom maja meseca, i tradicionalnu septembarsku Levačku pasuljijadu u Sekuriču.

Za ovaj sajam i za nastupajuće manifestacije , i ove godine je štampan novi promo materijal posvećen manifestacionom turizmu i deljene su brošure posvećene obeležavanju pola veka Sabora narodnog stvaralaštva ,,Prođoh Levač, prođoh Šumadiju,,..

U subotu 23. februara održana je promocija turističkih potencijala svih učesnika na zajedničkom štandu Šumadije i Pomoravlja koja je bila izuzetno posećena i propraćena prigodnom zakuskom i kulturno-umetničkim programom i promocijom levačkog vinogorja sa degustacijom vina vinarija Miletić i Lastar.

Pripremio MOMČILO SRETENOVIĆ, direktor TO Rekovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *