Promocija opštine Rekovac!

Picture1
Foto: Screenshot by serbianpuzzle.rs

Portal www.serbianpuzzle.rs pod pokroviteljstvom Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave sprovodi projekat promocije lolalnih samouprava ne jedinstven i zanimljiv način.

Namera im je da svaki grad i opština budu predstavljeni kako domaćoj, tako i stranoj javnosti i na ovaj način ih pozovemo da posete i investiraju u Srbiju. Ove nedelje predstavlja se opština Rekovac.

“Slika Srbije ne sme i ne treba da bude samo slika glavnog grada. Naš je cilj da svaka opština i svaki grad Srbije imaju jednake šanse. Nadam se da ćete uživati zajedno sa nama u sklapanju slagalice naše Srbije, izjavila je dr Kori Udovički potpredsednik Vlade i ministar državne uprave i lokalne samouprave.

Na njihovom sajtu već su se našla četiri teksta na srpskom i engleskom jeziku koji prikazuju Levač kroz kulturno-istorijski aspekt, ali i sa osvrtom na privredne potencijale koji bi se poboljšali investicionom aktivnošću.

Ovaj projekat se realizuje u saradnji sa Fakultetom Organizacionih Nauka, Udruženjem Studenata Informatike “FONIS” i ESTIEM LG Beograd.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *