Promocija Rekovca u Beogradu

Prošlog vikenda na Kalemegdanu održan je četvrti po redu Beogradski manifest, na kome je prvi put uzela učešće i Turistička organizacija opštine Rekovac.33714510_2082265395322298_2619443946161438720_n

Beogradski manifest je turističko -kulturna manifestacija na kojoj je uzelo učešće preko 65 turističkih organizacija iz zemlje i inostranstva.

Tokom tri dana u bogatim sadržajima, koji su se odvijali u deset festivalskih zona i pet programskih bina na Kalamegdanu, bilo je preko 130.000 ljudi. Ovogodišnji festival je, od samog otvaranja, prolazio uz predivnu atmosferu koju su, pored izlagača, izvođača i lepog vremena, stvorili i brojni posetioci među kojima je bio i veliki broj stranaca.

U toku sva tri dana Gornji grad Beogradske tvrđave bio je ispunjen igrom i zvukom Srbije, ali i programima koje su pripremili brojni učesnici iz zemlje i inostranstva. Tokom tri dana na glavnoj bini izvedeno je oko 30 programa. Pored degustacije lokalnih gastronomskih specijaliteta i pića, posetioci su uživali i u bronim propratnim sadržajima od filmskih projekcija, pozorišnih predstava i koncerata do brojnih sadržaja za decu.

Turistička organizacija opštine Rekovac je i na ovoj manifestaciji promovisala pre svega dve velike manifestacije i to 49. Sabor ,,Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“ i ,,Levačku pasuljijadu“ koja se peti put održava 9. septembra u Sekuriču. Interesovanje posetioca manifestacije za sadržajima koje nudi Turistička organizacija opštine Rekovac je bilo izuzetno veliko, posebno nas je iznenadilo veliko interesovanje od strane turističkih vodiča i agencija.

Četvrti po redu Beogradski manifest je podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Grada Beograda, Turističkih organizacija Srbije i Beograda, Privredne komore Srbije, ali i medija koji su redovnim najavama najviše doprineli promociji festivala.

Pripremio Momčilo Sretenović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *