Promocija srednje škole iz Rekovca na televiziji Happy

U okviru emisije „Prelo u našem sokaku“, koja se prikazuje vikendom na televiziji Happy, srednja Poljoprivredno-veterinarska škola iz Rekovca imala svoj zapažen nastup.

Srednja škola je na tv Happy gostovala kao deo objedinjeni deo promocije Opštine Rekovac.

Direktor srednje škole iz Rekovac, prof. Ljubiša Stevanović rekao je da je škola od ove godine uvela nov smer kuvarstvo i da je taj smer privukao veliko interesovanje kod učenika, pored smerova ekonomskog tehničara, veterinarskog tehničara i poljoprivrednog tehničara, koji već postoje.

-Škola poseduje i ekonomiju i sve što se proizvede na našoj ekonomiji koristi se u Domu učenika kao hrana. Inače, kapacitet doma je 120 učenika, a sama škola ima preko 200 učenika – istakao je Stevanović uživo u programu emisije.

Školu su predstavljali direktor Poljoprivredno-veterinarske škole iz Rekovca, profesor Ljubiša Stevanović, profesor hemije – Marija Jevtić Antonijević i Marija Milosavljević – nastavnik kuvarstva, učenici prve godine smera – KUVAR, Milena Simić- lični pratilac učenika po IOP-u.

Po završetku emisije domaćini i prisutni gosti su imali priliku da uživaju u specijalitetima koje su naši učenici zajedno sa predmetnim nastavnicima danas pripremili i predstavili u emisiji (čvarcima i suvim mesom od mangulice, džemom, kompotom, slatkom, medom, filetima paprike, ajvarom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *