Promocija turističkih potencijala opštine Rekovac na Sajmu turizma u Kragujevcu

Turistička organizacija opštine Rekovac učestvovaće na 10. međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Kragujevcu od 23. do 25. novembra. U hali Kragujevačkog sajma, Rekovac će ukupnu turističku ponudu opštine predstaviti u okviru štanda Turističke organizacije regije Centralne Srbije.46507735_574228949703438_7480608942477803520_n

Turističku ponudu Srbije na ovogodišnjem sajmu predstaviće preko 70 gradova i opština, Udruženje banja, turističke agencije, proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Očekuje se i prisustvo nekoliko turoperatora iz inostranstva u cilju ostvarivanja saradnje sa domaćim agencijama i pružaocima turističkih ponuda i usluga. Posetioci sajma će imati priliku da vide i turističku ponudu Grčke, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji. Svečano otvaranje sajma je u petak 23.11.2018. godine od 11 časova dok je zajednička promocija regiona Centralne Srbije zakazana za subotu sa početkom od 12 časova. U okviru promocije biće organizovana i promocija ,,Levačke pasuljijade,, koja se već pet godina održava u Sekuriču i koja iz godine u godinu privlači sve više posetilaca. Promociju će pratiti i adekvatna degustacija pasulja uz čuvena vina vinarije „Lastar“ iz Sekuriča.

Takoće posetioci će imati priliku da se upoznaju sa novom brošurom u izdanju TO Rekovac kojom se promoviše nematerijalna kulturna baština opštine Rekovac a koja je posvećena predstojećem 50. Saboru ,,Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“.

Izdavanje ove brošure je finansirano od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

DOBRODOŠLI NA ŠTAND OPŠTINE REKOVAC!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *