Putevi u Levču prohodni, neka sela bez struje

Tokom cele prethodne noći radnici Elektrodistibucije iz Rekovca su na terenu i daju sve od sebe da ceo Levač nema problema sa strujom. U toku su popravke na otklanjanju kvarova u Nadrlju i Ratkoviću. Svi putevi prvog i drugog reda su prohodni.

Povodom jučerašnjeg nestanka električne energije oglasio se i predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević na svom oficijalnom fejsbuk profilu.

-Poštovani Levčani, na kraju ovog veoma napornog dana dužnost mi je da vas obavestim o trenutnom stanju u našoj opštini što se tiče prohodnosti puteva i napajanja električnom energijom. Svi putevi prvog i drugog reda su prohodni, sutra krećemo sa čišćenjem sokaka po selima – kaže on.

Trenutno deo Ratkovića i selo Nadrlje su bez struje a ostali deo Levča nema problem sa napajanjem strujom. U toku sutrašnjeg prepodneva biće sanirani kvarovi u delu Ratkovića i celom Nadrlju.

Đorđević je u komentaru na fejsbuku istakao da poštuje svačije mišljenje ali mora da pohvali ljude koji rade u elektrodistribuciji koji su od jutros u 04 časa pa sve do pre par minuta bili na terenu i dali sve od sebe da veći deo Levča dobije struju.

-Jedinstvo nam je neophodno da bi smo iz cele situacije izašli kao pobednici i zato molim sve Levčane za strpljenje i razumevanje i sve će biti kako treba. Zdravi i živi bili – poručio je predsednik opštine.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *