RADIO LEVAČ proslavio svoj treći rođendan

U svečanoj atmosferi, u prostorijama radija i domu učenika u Rekovcu, radio Levač proslavio je svoj treći rođendan. Okupljenjem gostima se na početku obratio direktor i glavni urednik radija Mile Vlaisavljević i zahvalio im se na saradnji i podršci koju pružaju radiju od osnivanja.

-Poštovani slušaoci radija Levač i prijatelji koji ste nam učinili čast da se sa nama ovde u Rekovcu podelite našu radost.

Pojedincima, firmama i ustanovama podeljene su zahvalnice.

Za visoko profesionalnu i blagovremenu tehničku podršku, zahvalnica ide START COM doo. 

Saši Milojeviću, Spiritus movens radija SONG za nemerljiv trud i doprinos radija Levač i radija Song.

Kad smo kod radija Song, jedan vrsni poznavalac muzike koju emituje naš radio Song kaže: Meni reklama nije potrebna, plaćam, želim da podržim radio Song, zato što svoju decu muzički obrazujem slušanjem radija SONG. Velika zahvalnost Nebojši Pudaru – Aluminijumske konstrukcije COCO 1954.

Veliki doprinos u kreiranju sadržaja radija dao je i daje gospodin Miloš Škorić, dok je za predan rad i doprinos realizaciji zaslužna Mileva Lela Đoković.

Radio Levač izrazio je zahvalnost i: Opštini Rekovac za nemerljiv doprinos radu i razvoju radija i pomoći realizaciji informativnog programa, dr Aleksandru Đorđeviću predsedniku opštine na prepoznatoj potrebi Levčana za postojanjem radiju i ličnom doprinosu za razvoj i rad radija Levač, Domu zdravlja – Rekovac za saradnju i doprinos blagovremenom i tačnom inforimisanju žitelja Levča na razvijanju i širenju zdravstvene kulture, Ljubiši Stevanoviću, direktoru Poljoprivredno-veterinarske škole Rekovac za saradnju i podršku, Ljubisavu Miletiću iz Kavadara za iskazanu ljubav prema Levču i dragocenu podršku radija Levač.

Za doprinos realizaciji kulturnih, turističkih i programskih sadržaja za mlade, radio se zahvalio i: Narodnoj biblioteci „Dr Milovan Spasić“, Turističkoj organizaciji i Kancelariji za mlade, kao i Dejanu Mihajloviću uredniku Levačkih novina za značajan doprinos u realizaciji informativnog programa.

Velika zahvalnost ide i prijateljima radija, i to: Srđanu Vojnoviću medija marketing, Dragoslavu Živkoviću – Agrožiken, salonu nameštaja Jovanović stil, Miodragu Crnkoviću Dth Digital, Dejanu Đuki Đurđeviću, Nenadu Pavloviću i Nenadu Nakiću.

Među zvanicama bio je i pobednik prošlogodišnjeg Sabora narodne muzike RTS, kompozitor i vrsni instrumentalista Dragan Šainović Šaja, prijatelj radija od prvog dana.

Zabava i druženje su potrajali do kasno u noć, a goste i prijatelji zabavaljao je bend DUO TRIO QUATRO iz Kragujevca.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *