Rekovac dobija novi bazen

Da li smo spremni za projekat godine u Rekovcu? Upravo tako, sve je spremno da se otpočne revitalizacija bazena na otvorenom, koji se nalazi u kompleksu pored gradskog stadionu, a u vlasništvu Sportskog društva „Levač“.

render 2

Ulaganja nisu mala, a planirano je da se narednih dana sredstva obezbede uz pomoć Levčana iz dijaspore i donacijama građana.

Inicijator ove ideje je Daniel Grujić ispred NVO „Hrabro srce Levča“. Kaže da su mladi Rekovca zaslužili da imaju bazen, jer nemaju svi para da idu na more.

montaza 2

Projekat je radio arhitekta Đorđe Jovanović. Lokalna samouprava je spremna da pomogne, u skladu sa trenutnim mogućnostima i kapacitetima. Projekat izgleda vrhunski. Behaton ploče biće oko bazena, od ležaljki do bazena vodi staza, dok je u neposrednoj blizini bar gde gosti mogu da se opuste uz hladno piće. Ležaljke se nalaze na šljunku i svaka je pokrivena suncobranom. Tu je i toalet i kabina za presvlačenje.

Godinama su Rekovčani uskraćeni za čari letnjeg osveženja na jedinom kupalištu u ovom mestu. Sada je možda poslednji momenat za obnovu bazena i izgradnju dodatnih sadržaja koji bi ovom objektu upotpunili namenu.

montaza 3

Nadajmo se da će se sve završiti do 15. juna, kada i zvanično počinje kupališna sezona na bazenima i gradskim plažama u Srbiji.

Ko bude želeo da donacijom pomogne ovaj projekat, evo žiro i deviznog računa:

NVO HRABRO SRCE LEVČA

Žiro-račun: 200-2875491301895-06

Devizni račun: RS35200287549010100305   HS Levča  Svetog Romana bb 35260 Rekovac

Deutsche Bank Trust Company Americas New York, NY    SWIFT: BKTRUS33

Banka Poštanska Štedionica a.d 11000 Beograd, SWIFT: SBPORSBG

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *