Rekovac domaćin Kros serije RTS-a

Posle Šapca, u protekla dva dana obišli smo Zaječar, Rekovac i Požarevac. Zaječarci, iako u nemalim finansijskim problemima, jednodušno su odlučili da i ove godine organizuju takmičenje iz Kros serije RTS-a. U otvorenom i srdačnom razgovoru to su rukovodstvu Krosa RTS-a potvrdili gradonačelnik Velimir Ognjenović, njegov pomoćnik Vladislav Milojević i generalni sekretar Opštinskog sportskog saveza Igor Božinović.

picture2
Sa prošlog krosa RTS-a u Rekovcu, 2015.

Ista odlučnost i u Rekovcu. Aleksandar Đorđević, novi predsednik opštine, Ljubiša Stevanović, direktor Poljoprivredno-veterinarske škole i Vladan Milojević, generalni sekretar Sportske organizacije, čak tvrde da će sve biti mnogo bolje nego lane kada su debitovali u organizaciji Kros serije.

U Požarevcu su domaćini bili Nenad Petrović, savetnik gradonačelnika, Aleksandar Đokić, načelnik Braničevskog okruga, i Veliša Joksimović, načelnik Školske uprave Ministarstva prosvete. Oni, takođe, nisu imali dilemu oko prihvatanja organizacije takmičenja iz Kros serije RTS-a. Ipak, čeka se se sutrašnja potvrda gradonačelnika Baneta Spasovića.  Odmah potom, objavićemo raspored i termine serije.

08.10.2016. Rekovac

– 4 km ( žene) izborna trka za juniorke
– 6 km ( muškarci) izborna trka za juniore

www.krosrts.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *