Rekovac: Prvi međunarodni turnir u malom fudbalu

Na „Trofeju ŽFK Levač 2018“ učestvuje po 12 ekipa u konkurenciji juniorki i seniorki. Na turnir dolaze klubovi iz Bugarske, BIH, Crne Gore i Srbije.22046650_774460086066959_6926301121246233457_n

REKOVAC – U organizaciji Ženskog fudbalskog kluba „Levač“ u Rekovcu 10. i 11. februara biće odigran prvi međunarodni fudbalski turnir u malom fudbalu „Trofej ŽFK Levač 2018“. Za pobednički pehar boriće se po 12 ekipa u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Na ovaj turnir dolaze ekipe iz Bugarske (Plovdiv- Paldin), BIH (Čelik iz Doboja), Crne Gore (Mladost iz Podgorice i Ekonomist iz Nikšića) i Srbije (Napredak iz Kruševca, Šumadija iz Kragujevca, Zemun, Majdanpek, Mašinac PZ iz Niša, Jedinstvo iz Pirota, Šumadija 2 iz Kragujevca, Jagodina, Karađorđe iz Topole, Kolubara iz Lazarevca i Jedinstvo iz Dubovca) a učestvovaće i domaćin turnira – ŽFK Levač.

U konkurenciji juniorki igraće Napredak iz Kruševca, Jagodina, Šumadija iz Kragujevca, Levač iz Rekovca, Čelik iz Doboja, Zemun, Majdanpek, Mašinac PZP iz Niša, Paldin iz Plovdiva, Jedinstvo iz Pirota, Šumadija2 iz Kragujevca i Mladost iz Podgorice. Kod seniorki za pobednički pehar boriće se Napredak iz Kruševca, Jagodina, Šumadija iz Kragujevca, Levač iz Rekovca, Ekonomist iz Nikšića, Karađorđe iz Topole, Zemun, Kolubara iz Lazarevca, Mašinac PZP iz Niša, Paldin iz Plovdica, Jedinstvo iz Dubovca i Čelik iz Doboja.

Sve utakmice se igraju u Hali sportova u Rekovcu.

E.L.N./N.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *