Rezon: Da li smo digli ruke od Levča?

IMG_20150215_140145-678x381U Levču više nemaš na koga da se osloniš i nemaš kome da veruješ. Svi su digli ruke i predali su se. Ne postoji više ni jedna tema u ovoj opštini da natera dvadeset ljudi da izađe na ulicu oko bilo čega.

Dobro je da smo živi, dobro je da nismo potpuno poludeli. Ne znam da li je Levač u poslednjih sto godina izgledao gore nego što danas izgleda. Po prvi put nemamo nikakvu poziciju i nalazimo se nigde. Šta nam ostaje posle svega? Da živimo svojim malim životima? Možemo da pijemo, pričamo i da se udaramo glavama i da kažemo jebi ga, strašno je i onda se rastanemo i odemo svojim kućama. Gotovo.

Stvarno, više se u Levču ne zna ko je gori! Da li birači ili birani?!! Jedni su uplašeni, glupi, primitivni, neobrazovani… A ovi drugi su bahati, lažovi, pohlepni, pokvareni… Vlast se kao podelila a ustvari se divno slažu, robovi su srećni, gospodari su zadovoljni što ne daju previše. Svi su zadovoljni, a Levač je jedno srećno mesto! Sve je otišlo dođavola, ali su svi srećni, osim nas nekoliko koji smo ludi pa smo nezadovoljni! Tako izgleda.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *